NOUL FUSO CANTER
MAI SIGUR CA NICIODATĂ
MODELUL CANTER.
Pregătit pentru aproape orice provocare în orice moment.

MODELUL CANTER. PREGĂTIT PENTRU APROAPE ORICE PROVOCARE ÎN ORICE MOMENT.

Pentru munca dumneavoastră zilnică în mediul urban aveți nevoie de mai mult decât de un camion ușor. Aveți nevoie de un specialist. Sau mai bine zis: de o unitate de specialiști. O echipă care vă ușurează sarcinile. În ceea ce privește cele mai dificile operațiuni. În ceea ce privește conducerea. O echipă care vă ajută să înaintați. Chiar și atunci când drumul se îngustează. Sau atunci când pare că nu mai duce nicăieri. O echipă pe care vă puteți baza nu doar în prezent, ci și în viitor.

 

Camión carga
SARCINĂ UTILĂ OPTIMĂ

Centrala forței de muncă
Vă ușurează sarcinile. În toate situațiile dificile

Capacitatea portantă de 6 tone a șasiului reprezintă o declarație. Canter 8,55 t face față fără probleme unei astfel de greutăți, în timp ce modelul de 7,49 t cu o capacitate portantă a șasiului de 5 tone îl urmează îndeaproape. În plus, ambele sunt deosebit de flexibile - căci sunt mai ușoare decât concurența. Însă capacitatea portantă ridicată nu este singurul mod de ușurare a sarcinilor oferit de Canter: Accesul la joasă înălțime permite urcarea și coborârea în repetate rânduri, transmisia standard nouă, cu ambreiaj dublu DUONIC® 2.0 permite schimbarea rapidă a treptelor de viteză, fără pierderea puterii, iar numeroasele sale variante de suprastructuri asigură o flexibilitate extraordinară. Iar în cazul în care nu vă este suficientă o capacitate portantă a șasiului de 6 tone, puteți completa modelul Canter cu o sarcină admisă a remorcii de până la 3,5 tone. Următoarea sarcină este întotdeauna cea mai dificilă? Nu și pentru Canter.
Agilidad insuperable
MANEVRABILITATE IMBATABILĂ

Cuceritorul orașului
Vă ajută să înaintați. Chiar și atunci când drumul se îngustează

Lucrați în mod regulat în oraș, în întreprinderi de artizanat sau sunteți curier? În acest caz, modelul Canter 3,5 t este perfect pentru munca dumneavoastră. Cu cel mai mic cerc de bracaj din clasa sa și o cabină cu lățimea de 1,70 m sau de 2 m, camionul ajunge acolo unde alții nu pot pătrunde. Însă, pentru acest lucru nu trebuie să renunțați la confortul la conducere: cabinele sunt spațioase, iar suspensia independentă asigură o experiență la conducere plăcută, dar și dinamică. Veți vedea – Canter se conduce la fel de ușor ca un automobil. Cu cel mai lung șasiu din întregul segment, Canter 3,5 t vă oferă, de asemenea, numeroase posibilități pentru suprastructuri personalizate. Orașul vă așteaptă? Canter este pregătit.
Variabilidad funcional
VARIABILITATE FUNCȚIONALĂ

Talent polivalent
Pregătit pentru orice. Oriunde este necesar

Zăpadă și polei? Teren dificil? Nicio problemă, Canter 4×4 cu tracțiune ridicată își menține mereu stabilitatea. Reușește acest lucru și iarna, la deszăpeziri, în oraș sau pe șosele cu pantă mare. Tracțiunea integrală comutabilă se ocupă de toate acestea. Același lucru este valabil și pentru costurile de exploatare: cu motorul de 3,0 litri deosebit de eficient, Canter 6,5 t se deplasează deosebit de economic și îndeplinește cerințele noii norme de poluare Euro VI. Și pentru că în serviciul public, în horticultură și amenajare peisagistică există sarcini diferite în fiecare anotimp, Canter este pregătit pentru orice. Cu un cadru robust, tip scară, pentru numeroase soluții de suprastructuri și sarcină utilă ridicată. Provocați-l.
Rentabilidad Innovadora
EFICIENȚĂ ECONOMICĂ INOVATOARE

Toate cele trei variante de motorizare ale modelului Canter îndeplinesc cerințele normei de poluare Euro VI și se deplasează deosebit de economic. Pachetul ECOFFICENCY asigură acum în mod standard un grad ridicat de protecție a mediului și eficiență maximă. Însă nu ne-am asigurat doar că veți economisi atunci când lucrați cu autovehiculul dvs. Canter - pentru noi, în centrul atenției se află costurile totale aferente proprietății. De aceea, vă propunem o ofertă individuală de servicii, pentru a vă putea furniza finanțare și costuri de exploatare cât mai avantajoase.

FUSO – O PARTE INTEGRANTĂ A DAIMLER TRUCKS

FUSO este mai mult decât un jucător global. FUSO reprezintă o marcă recunoscută la nivel global. Înființată în 1932 în Japonia, compania este în prezent unul dintre cei mai mari producători de autovehicule utilitare din Asia, având sucursale în peste 170 de țări de pe 5 continente și un portofoliu de produse care acoperă toate domeniile de activitate. 

 

Ca parte componentă integrală a diviziei Daimler Trucks, clienții modelului Canter profită nu doar de o experiență de decenii a ambelor mărci în producția autovehiculelor utilitare, dar îndeosebi de accesul la rețeaua Daimler cuprinzătoare de distribuție și servicii clienți. Partenerul dumneavoastră FUSO sau Mercedes-Benz vă va oferi sfaturi cu plăcere.