Canter? Ready to Work.
Un specialist, oricând este nevoie de el.

Canter. Made for business

Pentru munca dumneavoastră zilnică în mediul urban aveți nevoie de mai mult decât de un camion ușor. Aveți nevoie de un specialist. Sau mai bine zis: de o unitate de specialiști. O echipă care vă ușurează sarcinile. În ceea ce privește cele mai dificile operațiuni. În ceea ce privește conducerea. O echipă care vă ajută să înaintați. Chiar și atunci când drumul se îngustează. Sau atunci când pare că nu mai duce nicăieri. O echipă pe care vă puteți baza nu doar în prezent, ci și în viitor.

 

FUSO vă pune la dispoziție această unitate de specialiști: Canter Truck Force- Ready to Work. Whenever it's needed.

 

Camión carga
SARCINĂ UTILĂ OPTIMĂ

Centrala forței de muncă
Vă ușurează sarcinile. În toate situațiile dificile

Capacitatea portantă de 6 tone a șasiului reprezintă o declarație. Canter 8,55 t face față fără probleme unei astfel de greutăți, în timp ce modelul de 7,49 t cu o capacitate portantă a șasiului de 5 tone îl urmează îndeaproape. În plus, ambele sunt deosebit de flexibile - căci sunt mai ușoare decât concurența. Însă capacitatea portantă ridicată nu este singurul mod de ușurare a sarcinilor oferit de Canter: Accesul la joasă înălțime permite urcarea și coborârea în repetate rânduri, transmisia standard nouă, cu ambreiaj dublu DUONIC® 2.0 permite schimbarea rapidă a treptelor de viteză, fără pierderea puterii, iar numeroasele sale variante de suprastructuri asigură o flexibilitate extraordinară. Iar în cazul în care nu vă este suficientă o capacitate portantă a șasiului de 6 tone, puteți completa modelul Canter cu o sarcină admisă a remorcii de până la 3,5 tone. Următoarea sarcină este întotdeauna cea mai dificilă? Nu și pentru Canter.
Agilidad insuperable
MANEVRABILITATE IMBATABILĂ

Cuceritorul orașului
Vă ajută să înaintați. Chiar și atunci când drumul se îngustează

Lucrați în mod regulat în oraș, în întreprinderi de artizanat sau sunteți curier? În acest caz, modelul Canter 3,5 t este perfect pentru munca dumneavoastră. Cu cel mai mic cerc de bracaj din clasa sa și o cabină cu lățimea de 1,70 m sau de 2 m, camionul ajunge acolo unde alții nu pot pătrunde. Însă, pentru acest lucru nu trebuie să renunțați la confortul la conducere: cabinele sunt spațioase, iar suspensia independentă asigură o experiență la conducere plăcută, dar și dinamică. Veți vedea – Canter se conduce la fel de ușor ca un automobil. Cu cel mai lung șasiu din întregul segment, Canter 3,5 t vă oferă, de asemenea, numeroase posibilități pentru suprastructuri personalizate. Orașul vă așteaptă? Canter este pregătit.
Variabilidad funcional
VARIABILITATE FUNCȚIONALĂ

Talent polivalent
Pregătit pentru orice. Oriunde este necesar

Zăpadă și polei? Teren dificil? Nicio problemă, Canter 4×4 cu tracțiune ridicată își menține mereu stabilitatea. Reușește acest lucru și iarna, la deszăpeziri, în oraș sau pe șosele cu pantă mare. Tracțiunea integrală comutabilă se ocupă de toate acestea. Același lucru este valabil și pentru costurile de exploatare: cu motorul de 3,0 litri deosebit de eficient, Canter 6,5 t se deplasează deosebit de economic și îndeplinește cerințele noii norme de poluare Euro VI. Și pentru că în serviciul public, în horticultură și amenajare peisagistică există sarcini diferite în fiecare anotimp, Canter este pregătit pentru orice. Cu un cadru robust, tip scară, pentru numeroase soluții de suprastructuri și sarcină utilă ridicată. Provocați-l.
Rentabilidad Innovadora
EFICIENȚĂ ECONOMICĂ INOVATOARE

Toate cele trei variante de motorizare ale modelului Canter îndeplinesc cerințele normei de poluare Euro VI și se deplasează deosebit de economic. Pachetul ECOFFICENCY asigură acum în mod standard un grad ridicat de protecție a mediului și eficiență maximă. Însă nu ne-am asigurat doar că veți economisi atunci când lucrați cu autovehiculul dvs. Canter - pentru noi, în centrul atenției se află costurile totale aferente proprietății. De aceea, vă propunem o ofertă individuală de servicii, pentru a vă putea furniza finanțare și costuri de exploatare cât mai avantajoase.

FUSO – O parte integrantă a Daimler AG

Din anul 2004, marca FUSO este parte integrantă a Daimler AG. Cu o participare de 89,3%, Daimler AG este asociatul majoritar, alături de Mitsubishi Corporation. Marca FUSO și-a construit un renume în întreaga lume în industria autovehiculelor utilitare, dincolo de granițele Japoniei. Datorită cooperării și experienței de mai multe decenii, clienții beneficiază și de o rețea de vânzare și servicii clienți bine pusă la punct.