Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

  • ULTIMA MILĂ. POSTNL EXTINDE CU FUSO eCANTER LOGISTICA DE ORAȘ FĂRĂ EMISII.

POSTNL REALIZEAZĂ CU CAMIOANELE EI FUSO eCANTER COMPLET ELECTRICE VERSIUNEA IDEALĂ A TRAFICULUI DE DISTRIBUȚIE INTRAURBAN – LOCAL FĂRĂ EMISII ȘI SILENȚIOS.

În spatele inițiativei Stadslogistiek pentru serviciile de livrare stă o soluție practicabilă de configurare a traficului de livrare și curierat în orașele mari olandeze mai inteligent și mai sustenabil. Conceptul pe care îl implementează PostNL împreună cu partenerii ei în prezent, printre altele, în Haga și Maastricht, este, de fapt, foarte simplu: Transporturile individuale de livrare în centrele orașelor sunt grupate țintit și apoi sunt derulate cu un camion acționat pur electric.

PENTRU OAMENII DIN ORAȘ ACEASTA ÎNSEAMNĂ, ÎN PRINCIPIU, TRAFIC MAI REDUS ȘI MAI PUȚINE EMISII DE NOXE ȘI ZGOMOT, CEEA CE ECHIVALEAZĂ CU UN CÂȘTIG PENTRU CALITATEA VIEȚII.

FUSO eCANTER FĂRĂ EMISII PREIA LIVRAREA ÎN CENTRUL ORAȘULUI

Clienții Stadslogistiek sunt companii cu sediul în centrul orașului, la care sosesc zilnic, în mod normal, mai multe autovehicule de livrare diferite. În acest loc intervine conceptul PostNL. Partenerii inițiativei sunt companii de transport locale cu suprafețe de logistică sau depozite situate favorabil din punct de vedere tehnic al traficului la periferia orașului. Acolo au fost create așa-numite Green City Hubs, ca adresă de livrare centrală nouă pentru toți furnizorii. În loc de a se deplasa la clienții din oraș direct, ei livrează acum acolo.

Așa se reduce numărul de autovehicule care sunt pe traseu pe ultima milă în centrele orașelor. Pentru oamenii din oraș aceasta înseamnă, în principiu, trafic mai redus și mai puține emisii de noxe și zgomot, ceea ce echivalează cu un câștig pentru calitatea vieții. Pentru a întări și mai mult efectul sustenabil, PostNL utilizează șase camioane FUSO eCanter local fără emisii pentru livrări.

Mărfuri de transportat tipice sunt, de exemplu, materiale consumabile uzuale, precum hârtie de imprimantă, stocuri de cafea sau articole sanitare pentru clienți, precum comercianți cu amănuntul, primării, autorități sau birouri de asigurări. Toate mărfurile care merg la aceeași adresă, același client, sunt comisionate din nou de Stadslogistiek și sunt ambalate împreună pe paleți sau în cărucioare cu role. De aici preiau camioanele FUSO eCanter.

CAMIOANELE FUSO eCANTER ÎNTRUNESC SARCINA UTILĂ ȘI SUSTENABILITATEA

Camioanele ușoare complet electrice oferă o combinație convingătoare dintre transportul local fără emisii și puterea sarcinii utile. În cazul unei greutăți totale autorizate de 7,49 tone, eCanter poate să preia o încărcătură de până la 3,5 tone. Acestea sunt dotate cu o caroserie închisă stabilă cu platformă de ridicare practică, ceea ce permite șoferilor să descarce fără probleme aproape peste tot.

Cu o rază de bracaj de numai 13,8 metri (raza urmei 12 metri), eCanter este ideal pentru utilizarea în centrele aglomerate ale orașelor cu suprafețe limitate de circulație și autonomia lor de 100 kilometri acoperă în mod sigur necesarul Stadslogistiek în traficul de distribuție intraurban. Seara, camioanele eCantere se întorc în respectivul Green City Hub, unde își reîncarcă bateriile peste noaptea și dimineața pornesc din nou la drum cu marfă nouă.

 

eCANTER CONVINGE CLIENȚII LA NIVEL MONDIAL

Camioanele FUSO eCanter în serviciul PostNL sunt șase din cele în total 18 camioane eCanter livrate în Țările de Jos. Pe lângă olandezi, de exemplu și poșta irlandeză An Post și Deutsche Post DHL se bazează pe primul camion acționat pur electric din producția de serie.

Camioanele eCanter, care ies de pe banda de asamblare ca serie mică pentru piața europeană și americană de nord în fabrica FUSO din orașul portughez Tramagal, sunt deja cunoscute în multe țări ca vehicule de livrare fiabile în diferite sectoare de activitate. Între timp, la nivel mondial sunt peste 180 de camioane FUSO eCanter utilizate zilnic de clienți, printre altele în orașe, precum New York, Los Angeles, Tokio, Berlin, Londra, Amsterdam, Paris, Copenhaga, Dublin și Lisabona.