Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

 • UȘURINȚA DE INSTALARE A CAROSERIILOR PE CANTER.
  PREGĂTIT PENTRU (APROAPE) ORICE ROL DE ÎNCĂRCARE.

  Opțiuni de caroserie, caroserii din fabrică, portal producători de caroserii

logo

FUNDAȚIE SOLIDĂ.
OPȚIUNI DE CAROSERII PENTRU CANTER.

FUSO lucrează în prezent cu peste 300 de producători de caroserii renumiți din întreaga Europă. Datorită variabilității sale cu cinci tonaje și șase ampatamente diferite, Canter este potrivit pentru aproape toate caroseriile și poate îndeplini cerințele aproape oricărei aplicații și sarcini de transport. De la platforma simplă până la autovehiculul special complex.

Cadrul șasiului tip scară, robust, din oțel este proiectat ca un profil C, ca la camioanele grele și oferă astfel o capacitate portantă deosebit de mare. În plus, cadrul este caracterizat de o schemă detaliată a găurilor, care este, în general, foarte convenabilă pentru producătorii de caroserii. Unitățile de acționare auxiliare montate din fabrică pentru pompe hidraulice sau compresoare și interfața opțională de 24 de volți completează ușurința de instalare a caroseriilor pe Canter.

Clienții, la rândul lor, beneficiază de o derulare necomplicată a procedurii datorită opțiunii de facturare pe care FUSO o oferă pentru caroseriile sale din fabrică. Acest model de facturare pentru autovehicule complete este posibil și prin intermediul partenerilor de caroserii selectați, precum și în combinație cu anumite autovehicule preconfigurate pe care clientul le poate achiziționa complet de la FUSO.

Ușurința excepțională de instalare a caroseriilor pe Canter se aplică în mod natural și pentru eCanter complet electric, soluția alternativă pentru transportul local fără emisii.

CANTER.
CU PLATFORMĂ.

Canter și eCanter cu platformă reprezintă o bază funcțională atunci când vine vorba de sarcini de transport în sectorul mărfurilor la bucată. O caroserie cu platformă poate fi transformată într-un model polivalent versatil, cu adaosuri precum balustrade, pereți laterali rabatabili, cadre pentru prelate sau rampe de acces. Combinația suplimentară cu o macara de încărcare, pentru care Canter este, desigur, potrivit, permite încărcarea și descărcarea independente. Canter cu platformă în diferite variante de execuție este disponibil și cu caroserie din fabrică FUSO.

CANTER.
CA BASCULANTĂ.

Cu o caroserie basculantă, Canter și eCanter sunt deosebit de potrivite pentru transportul de mărfuri în vrac și alte încărcături libere. Funcția de basculare pe trei laturi permite descărcarea sau turnarea în stânga, dreapta sau spate. Se poate adăuga o macara de încărcare cu graifer, dacă este necesară încărcarea independentă. Canter cu basculantă în diferite variante de execuție este disponibil și cu caroserie din fabrică FUSO.

CANTER.
CA ÎNCĂRCĂTOR BASCULANT

Ca încărcător basculant pentru bene, Canter și eCanter, cu dimensiunile lor compacte, sunt ideale pentru utilizarea în oraș în industria construcțiilor și a deșeurilor. Cadrul lor din oțel oferă o bază robustă pentru structura podului de încărcare hidraulic. Cu un încărcător basculant, Canter este o soluție de transport eficientă și flexibilă, deoarece se poate deplasa independent, în timp ce benele rămân pur și simplu acolo unde sunt necesare.

CANTER.
CA AUTOÎNCĂRCĂTOR HIDRAULIC.

Similare cu încărcătorul basculant, dar și mai flexibile, Canter și eCanter pot fi folosite ca autoîncărcătoare hidraulice pentru a transporta, pe lângă bene, și containere și toate celelalte caroserii mobile adecvate. Canter poate fi echipat cu diverse containere care sunt trase și asigurate rapid și ușor pe șasiu, prin intermediul unui cârlig hidraulic. Prin urmare, nu este potrivit doar pentru sectorul construcțiilor și cel al eliminării deșeurilor, ci este ideal și pentru o gamă largă de sarcini de transport în interiorul orașului în municipalități sau pentru pompieri și protecția civilă.

CANTER.
CU CAROSERIE ÎNCHISĂ.

Cu caroserie închisă, Canter și eCanter sunt soluția de transport pentru distribuție în oraș și în zonele urbane. Întotdeauna compact și manevrabil și făcut pentru toate cerințele în același timp datorită tonajelor și ampatamentelor diferite. Canter 3,5 T, oferă cea mai mare lungime a caroseriei din segmentul său, iar variantele sale de execuție cu cel mai mare volum permit o lungime maximă a caroseriei de 7.210 mm cu un ampatament de 4.750 mm – ceea ce înseamnă până la 15 spații pentru paleți.

Pentru agregate, precum platformele de ridicare sau unitățile frigorifice, există interfețe pregătite la cerere, iar toate celelalte caroserii pe această bază, cum ar fi lăzile pentru băuturi, pot fi realizate și pe Canter.

În distribuția urbană eCanter este o alternativă fără emisii, testată și consacrată în mod explicit.

CANTER.
CA AUTOVEHICUL MUNICIPAL.

Dotat cu platformă sau ca basculantă, Canter acoperă deja multe sarcini de transport în municipalități. Cu toate acestea, caroseria ca autoîncărcător hidraulic îl face deosebit de variabil în utilizare.

În toate variantele, Canter oferă și opțiunea de includere a atașamentelor frontale. De exemplu, poate fi echipat ca plug de zăpadă pentru serviciul de iarnă prin intermediul unui suport de montare.

Cu capacități mari de remorcare, într-o variantă de execuție cu cabină dublă sau ca model Canter 4×4 cu tracțiune integrală selectabilă, are practic tot ceea ce este necesar pentru aplicații municipale specializate și solicitante.

CANTER.
CA PROFESIONIST ÎN ELIMINAREA DEȘEURILOR.

Pentru curățarea și eliminarea deșeurilor în zone cu trafic limitat, de exemplu în orașul vechi, în zone pietonale sau parcuri, este necesar un autovehicul extrem de compact, dar puternic, cu opțiuni pentru sistemul de acționare al caroseriilor speciale. Canter poate fi configurat cu ușurință ca mașină de măturat, mașină de colectat gunoi sau mașină de aspirare și spălare a străzilor și este autovehiculul de referință în clasa compactă pentru diverși producători renumiți de caroserii.

CANTER.
LA POMPIERI.

În caz de urgență, fiecare centimetru contează, motiv pentru care Canter, ca șasiu deosebit de compact, este predestinat pentru caroseria de autospecială pentru pompieri. Mai ales ca variantă 4×4 cu tracțiune integrală comutabilă, oferă tot ce poate face un camion greu – dar este ușor, agil și manevrabil. Canter îndeplinește toate cerințele standardelor pentru mașinile de pompieri, iar producătorii specializați în caroserii pentru autospeciale pot construi cu ușurință autovehicule de urgență și de stingere a incendiilor complet echipate pe el, personalizate pentru ajutor și salvare, pe străzi și alei înguste.

CANTER.
CA PLATFORMĂ DE RIDICARE.

Trebuie să o ridici, dar să nu ai spațiu – problema de zi cu zi atunci când folosești o platformă de ridicare în oraș. Canter este soluția și aici, deoarece cu ampatamentul scurt și varianta cu cabină îngustă, oferă cea mai compactă bază pentru structura platformei. Dimensiunile Canter-ului permit, de asemenea, amplasarea suporturilor în conturul vehiculului. Pentru Canter de 3,5 t, șoferul nu are nevoie de permis de conducere pentru camion.

CANTER.
LA AEROPORT.

Dimensiunile compacte sunt adesea necesare și pentru diferitele sarcini de transport dintr-un aeroport, pentru a parca cât mai aproape sau chiar sub aeronave. Prin urmare, Canter este ideal ca suport pentru scările de pasageri, mașină de aspirare și spălare pentru apa uzată de la bord, cisternă pentru apă proaspătă, distribuitor și multe altele.

CANTER.
CA AUTOVEHICUL DE REMORCARE.

Cu platformă, rampe de rulare și troliu, dar și cu o caroserie specială care include dispozitivul de ridicare, Canter poate fi folosit ca un autovehicul de remorcare compact și manevrabil.

ÎN GARANȚIE.
CAROSERII CANTER DIN FABRICĂ.

Proiectate exact pentru Canter și eCanter și construite direct la fabrica FUSO din Tramagal, Portugalia, caroseriile Canter din fabrică sunt cea mai bună ofertă pentru clienții care doresc să-și comande modelul Canter gata făcut, dintr-o singură sursă.

Din 2016, FUSO oferă soluții de caroserie din fabrică pentru Canter cu platformă și Canter cu basculantă în diferite variante, în colaborare cu un partener european renumit și de încredere. Experții în caroserii de la FUSO acordă o mare importanță testării continue a standardelor de calitate și însoțesc procesul de dezvoltare a caroseriilor unu-la-unu. Același lucru este valabil și pentru diferitele opțiuni de echipare, care sunt disponibile din fabrică. Acestea includ cutii de scule, suporturi pentru echipamente și diferite capace funcționale care protejează piesele autovehiculului de uzură, murdărie, deformare sau deteriorare.

Calitatea caroseriilor Canter din fabrică poate fi garantată de experții în caroserii de la FUSO. De aceea, sunt incluse și în garanția autovehiculului.

AVANTAJELE CAROSERIEI CANTER DIN FABRICĂ PE SCURT:

 • Este disponibilă o gamă vastă de caroserii basculante și cu platformă.
 • Clienții primesc un concept complet de autovehicul dezvoltat și testat de FUSO pentru o calitate maximă.
 • Garanția unică de 36 de luni pentru șasiu, grup motopropulsor și componente din fabrică până la 100.000 km se extinde și la caroserie.
 • Piesele de schimb sunt disponibile la partenerul autorizat FUSO.
 • Timp de configurare redus pentru întregul autovehicul.
 • Dotările speciale sunt disponibile opțional.

DIALOG CONSTANT
PORTALUL PRODUCĂTORILOR DE CAROSERII FUSO.

Cel mai bun serviciu pentru clienți este prioritatea principală a FUSO – de aceea, FUSO oferă un punct de contact direct pentru producătorii de caroserii prin portalul său pentru producătorii de caroserii. Pentru că ei consideră FUSO ca pe un client și partener valoros.

În cadrul portalului său pentru producătorii de caroserii, FUSO oferă toate informațiile și datele de care are nevoie un producător de caroserii, atunci când planifică pentru client un șasiu Canter sau eCanter. Portalul conține, printre altele, desene tehnice, scheme de conexiuni, specificații și directive, adaptări permise și exemple. Toate informațiile sunt disponibile pentru vizualizare și descărcare.

În plus, producătorii pot contacta direct experții în produse și caroserii FUSO, prin intermediul portalului – și pot primi un răspuns prompt în fiecare caz.