Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

  • EXPERT ÎN GRĂDINĂRIT. FUSO CANTER CONVINGE PROFESIONIȘTII ÎN HORTICULTURĂ ȘI AMENAJĂRI PEISAGISTICE DE LA SCHELLHEIMER GMBH.

SCHELLHEIMER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH TRANSFORMĂ ÎN REALITATE GRĂDINILE DE VIS ALE CLIENȚILOR SĂI. PROFESIONIȘTII ÎN HORTICULTURĂ ȘI AMENAJĂRI PEISAGISTICE SE BAZEAZĂ PE FUSO CANTER PENTRU MISIUNILE DE TRANSPORT.

În spatele abrevierii minimaliste GaLaBau se ascunde un sector foarte variat. Fapt evident dacă se aruncă o privire asupra portofoliului Schellheimer GmbH din Wilpoldsried aflat în apropierea Kempten im Allgäu. Directorul general Lars Schellheimer și echipa sa știu foarte bine ce este important pentru proiectarea și designul unei grădini. Aceștia se pricep la toate speciile imaginabile de plante, sunt experți în îngrijirea lor și astfel contribuie nu doar la înverzirea grădinilor sau a parcurilor, ci și a acoperișurilor sau a fațadelor. Oferta include pavarea drumurilor, construirea zidurilor, instalarea iluminării și chiar amenajarea de iazuri și de piscine naturale și încă multe altele.

ÎNTREȚINEREA SIMPLĂ NE ENTUZIASMEAZĂ DE DECENII. DECIZIA DE A MONTA LA UN CAMION MIC ȘI O CABINĂ BASCULANTĂ A FOST DESCHIZĂTOARE DE DRUMURI, DUPĂ PĂREREA MEA. CINEVA A AVUT O IDEE BUNĂ!
Lars Schellheimer, director general Schellheimer GmbH

CONCEPT VERSATIL DE VEHICUL PENTRU PROFESIONIȘTI VERSATILI ÎN HORTICULTURĂ ȘI AMENAJĂRI PEISAGISTICE

Din acest motiv, profesioniștii versatili au nevoie tot de un concept versatil de vehicul pentru misiunile lor de transport. Ce bine că FUSO Canter este un adevărat „talent natural”, pentru că el poate fi folosit pentru fiecare scop de utilizare în domeniul horticulturii și amenajărilor peisagistice cu configurația ideală. Cu designul lui practic, capacitatea ridicată de încărcare, manevrabilitatea, cele trei variante de motoare puternice, confort de operare și de condus similar unui autoturism, o multitudine de opțiuni de caroserii și un service de top el oferă un pachet complet atractiv. Aceasta face Canter economic foarte interesant pentru un sector în care transportul joacă un rol important, dar în același timp este un factor de costuri, care trebuie inclus în calcule.

Lars Schellheimer, care conduce întreprinderea de familie în a doua generație, este convins de FUSO Canter deja de multă vreme: „Întreținerea simplă ne entuziasmează de decenii. Decizia de a monta la un camion mic și o cabină basculantă a fost deschizătoare de drumuri, după părerea mea. Cineva a avut o idee bună!” Primul camion de 3,5 tone din parcul auto a lăsat evident o impresie permanentă. Cabina lui basculantă, care pe atunci nu era o opțiune de la sine înțeleasă la camioanele mai mici, face posibilă chiar și completarea uleiului de motor sau a lichidului de frână, fără probleme și necomplicat.

FUSO CANTER SE ADAPTEAZĂ CERINȚELOR SCHIMBĂTOARE

În prezent, se găsesc pe traseu șase autovehicule FUSO Canter cu caroserie basculantă pe trei laturi, în culoarea verde aprins ca iarba a companiei Schellheimer GmbH. Nu în ultimul rând datorită portofoliului de activități tot mai cuprinzător pe parcursul anilor, pe care îl oferă specialistul în horticultură și amenajări peisagistice împreună cu echipa sa, Lars Schellheimer se bazează la autovehiculele sale actuale mai ales pe sarcina utilă ridicată a Canterului de 7,5 t robust. Acesta permite tractarea remorcilor grele: „Atunci când putem încărca dimineața, la prima cursă spre șantier, deja materiale în vrac din depozitul nostru, economisim timp și bani. Același lucru se aplică pentru ultimul material excavat al zilei.”

Cu cele cinci clase de greutate de 3,5 t până la 8,55 t Canter acoperă întocmai tonajele ușoare, care sunt solicitate deosebit de frecvent în horticultură și amenajări peisagistice. Acesta este prima alegere atunci când un transporter este prea puțin, dar un camion greu prea mult.

În timp ce șoferii Canter de la Schellheimer au nevoie de un permis de conducere pentru camioane din categoria C1E pentru plusul de sarcină utilă, FUSO Canter este preferat la multe firme din sectorul de horticultură și amenajări peisagistice tocmai în varianta de 3,5 t. Cu o greutate maximă autorizată de 3,5 t, acesta poate fi condus cu un permis de conducere din categoria B și, cu o extindere la categoria BE, se poate atașa chiar și o remorcă cu până la 3,5 t (greutate maximă autorizată a ansamblului de vehicule).

EXPERIENȚA DE CONDUS ȘI TEHNICA DIN FUSO CANTER SE POTRIVESC

Lars Schellheimer aude frecvent de la angajații săi că FUSO Canter se conduce aproape la fel de confortabil ca un autoturism, fapt aplicabil și în cazul variantei de 7,5 t. Transmisie automată cu dublu ambreiaj DUONIC® 2.0 opțională cu șase trepte face condusul și mai confortabil și mai ușor. La aceasta se adaugă motorizarea eficientă și ecologică, care aduce Canterul întotdeauna prompt de la un șantier la următorul. În funcție de tonaj sunt disponibile variantele de 130 CP, 150 CP sau 175 CP. Un filtru de particule diesel închis și fără necesar de întreținere completează toate variantele de motoare. Regenerarea automată a filtrului de particule funcționează fiabil, ceea ce șoferii Canter de la Schellheimer pot confirma din proprie experiență.

Modelele de 7,5 tone din parcul auto Schellheimer dispun de o cabină confort cu o lățime de doi metri. Cei care doresc dimensiuni ceva mai compacte, pot să își configureze Canterul în variantele de 3,5 t și 6 t cu cabina individuală îngustă, cu o lățime de numai 1,7 metri. Pentru cei care nu sunt de acord cu aceste două opțiuni, deoarece preferă să transporte materialele și echipa de personal dintr-o dată, le vine în întâmpinare Canter cu 3,5 t sau 7,5 t cu cabină dublă confort cu șase, respectiv șapte locuri.

FUSO Canter este convenabil nu doar în lățime, ci chiar și în lungime. Șase ampatamente, în funcție de tonaj, între 2.500 mm și 4.750 mm oferă multe variante de combinații. Caroseriile potrivite de platformă și basculantă, modelele clasice pentru utilizarea în horticultură și amenajări peisagistice, sunt disponibile rapid, direct din fabrică. O interfață de 24 volți și unități auxiliare de acționare pentru racordarea pompelor hidraulice sau a compresoarelor se află, de asemenea, pe lista de opțiuni a autovehiculelor Canter. Alte adaptări individuale, de exemplu un parasolar sau o trusă practică de scule pentru echipare și unelte sunt posibile.

APROAPE DE CLIENT ȘI SERVICE PRACTIC INCLUSE LA CANTER

Canter îl bucură pe Lars Schellheimer prin faptul că se poate configura efectiv așa de individual: „Suntem foarte bucuroși că putem adapta autovehiculele la necesitățile noastre. Cu această multitudine de variante avem însă nevoie de cineva care să ne consilieze profesional. Din fericire, angajații de la Mercedes-Benz ne stau alături.” Angajații de la Mercedes-Benz Vertriebspartner Autohaus Allgäu GmbH & Co. KG din Kempten nu fac doar o muncă excelentă prin consilierea înainte de vânzare sau leasing, ci și echipa After-Sales a convins antreprenorul din sectorul horticulturii și amenajărilor peisagistice. Atelierul de service al sucursalei competente oferă program de lucru orientat spre clienți, care se poate corela bine cu programul de lucru ale firmei sale. „Suntem foarte mulțumiți de service-ul de la Mercedes-Benz. Sucursala care ne asistă lucrează în zilele lucrătoare până la orele 22 și sâmbăta până la orele 16. Acest fapt este foarte important pentru noi, pentru că avem la dispoziție autovehiculele, în general, doar începând cu vineri după-masă”, spune Lars Schellheimer.