Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

  • CANTER. PREGĂTIT PENTRU ORICE APLICAȚIE, INDIFERENT DE SECTOR.

    Distribuție, domeniul construcțiilor, horticultură și amenajări peisagistice, utilizare municipală

logo

CEA MAI BUNĂ ALEGERE. SOLUȚIILE INDUSTRIALE CANTER.

AGIL ȘI CONFORTABIL.
FUSO CANTER ÎN DISTRIBUȚIE.

Dimensiunile lui compacte îl fac pe Canter ideal pentru aprovizionare și servicii în oraș și în mediul urban. Ca model Canter de 3,5 t el oferă un cerc de bracaj mic de 10,2 m, imbatabil în clasa lui. În același timp, indiferent de caroseria respectivă, acesta poate fi folosit cu un volum ridicat de încărcare. 

Canter își arată orientarea practică, de exemplu, prin conceptul de habitaclu avantajos, care facilitează o lățime mare de urcare în vehicul. Cu sisteme moderne de asistență și de siguranță, acesta contribuie, în plus, la o siguranță mai mare în trafic. Pentru o logistică municipală fără emisii local, care este cerută în tot mai multe sectoare, se poate selecta FUSO eCanter complet electric.

ROBUST ȘI EFICIENT.
FUSO CANTER ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR.

Canter pentru utilizarea pe șantier este rezistent, aceasta este asigurată de cadrul din oțel al scării rigid la torsiune. Acesta distribuie însă și orice cantitate fără probleme, datorită capacității de încărcare a șasiului deosebit de ridicate, precum modelul Canter 7,5 t și Canter 8,55 t. Pentru un plus temporar de tracțiune, Canter în varianta 4×4 cu tracțiune integrală comutabilă poate să facă o ofertă imbatabil de rentabilă.

Cu trei variante de dimensiuni ale cabinei, care se pot selecta indiferent de tonaj, cu Canter se pot realiza și dimensiuni exterioare deosebit de compacte, precum și un necesar ridicat de locuri. Direct în spatele cabinei, caroseriile FUSO din fabrică pentru platforme și autobasculante oferă, la cerere, o soluție necomplicată de autovehicul complet.

PRACTIC ȘI FLEXIBIL.
FUSO CANTER ÎN HORTICULTURĂ ȘI AMENAJĂRI PEISAGISTICE.

Indiferent dacă trebuie să se deplaseze pe o alee îngustă de parc sau cu o echipă de până la șapte persoane la bord, Canter este pregătit. Trei variante de cabine diferite, selectabile indiferent de tonaj oferă o soluție adecvată necesității. În Canter 3,5 t, suspensia independentă conferă tuturor pasagerilor o senzație de condus extra dinamică și sigură.

Datorită cadrului său robust din oțel al scării cu profil C, Canter face față, în plus, la aproape totul și masa remorcabilă de până la 3,5 tone asigură mai multă flexibilitate în planificarea transporturilor. Canter este, în plus, un autovehicul de bază ideal pentru macarale și facilitează astfel, chiar și în cazul mărfurilor mai grele, încărcarea și descărcarea independentă direct la fața locului.

VERSATIL ȘI FIABIL.
FUSO CANTER ÎN UTILIZARE MUNICIPALĂ.

Versatilitatea enormă a vehiculului Canter cu toate tonajele și modelele este condiția preliminară cea mai bună pentru sarcini variate de transport, care rezultă într-o municipalitate atât vara, cât și iarna. În varianta 4×4 cu tracțiune integrală comutabilă, Canter întrunește în cel mai înalt grad flexibilitatea orientată spre necesitate și rentabilitate orientată spre consum. Cu cele trei variante de cabine diferite, în funcție de tonaj, acesta combină o ofertă ideală de spațiu cu dimensiuni exterioare compacte. 

Canter oferă deja din fabrică funcții de confort ajustabile individual pentru șofer și are opțiuni de dotări suplimentare în ofertă. În plus, sistemele moderne de asistență și de siguranță din Canter sprijină șoferul și contribuie la un plus de siguranță pentru ceilalți participanți la trafic.

PRIMA ADRESĂ.
REȚEAUA DE DEALERI ȘI ATELIERE DE SERVICE PENTRU CANTER.

FUSO Canter este un produs al Daimler Truck AG și este disponibil în 32 de țări europene.
Peste 800 de locații din rețeaua de service Mercedes-Benz din toată Europa oferă toate serviciile pentru Canter, la cea mai înaltă calitate, inclusiv consiliere,
vânzări, întreținere și reparații.

ALTE INFORMAȚII. MAI MULT DESPRE CANTER.