Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

 • FUSO LEASING.
  PREGĂTIT PENTRU POSIBILITĂȚI.

  Modele de leasing

logo

JUMĂTATE DE CHIRIE. FUSO LEASING.

LEASING CLASIC.

UTILIZARE PENTRU O PERIOADĂ.

În caz de leasing, clientul plătește pentru vehiculul său FUSO Canter numai ceea ce utilizează efectiv pe durata de derulare a contractului convenită și în cadrul kilometrajului stabilit în contract. Aceasta contează chiar dublu: Condițiile de la Daimler Truck Financial Services Group sunt atractive și rata de leasing este deductibilă fiscal, de regulă, sub formă de cheltuieli operaționale în cazul utilizării industriale a vehiculului FUSO Canter. După expirarea contractului clientul returnează dealerului său FUSO Canter pur și simplu la valoarea reziduală garantată – și la cerere trece la un model nou.

CHARTERWAY SERVICELEASING.

LEASING ȘI SERVICE ÎNTR-UN SINGUR CONTRACT.

Protejarea capitalului și a capacităților cu numai un contract – CharterWay ServiceLeasing întrunește avantajele celor două produse, și anume leasing și service. Ratele lunare nu acoperă numai utilizarea vehiculului, ci și prestațiile de service dorite. Autovehicul, service și management, la alegere inclusiv asigurare GAP – toate la un preț fix lunar. Astfel clienții pot regla și în același timp economisi partea esențială a costurilor lor pentru parcul auto.

LEASING MUNICIPAL.

PARC AUTO INDIVIDUALIZAT.

Bugetele municipale sunt adesea reduse. Leasingul municipal de la Daimler Truck Financial Services Group oferă, prin urmare, o alternativă reușită la achiziționare. Indiferent de sarcinile pentru care este utilizat versatilul FUSO Canter, clienții plătesc doar pentru utilizarea vehiculului în leasing pe durata de derulare a contractului. În cazul schimbării periodice a vehiculului la sfârșitul contractului, municipalitățile pot recurge astfel la un parc auto conform cerințelor lor actuale și cu cea mai modernă tehnologie a vehiculelor.

ASIGURARE GAP.

CONȚINUTĂ ÎN TOATE PRODUSELE DE LEASING.

Daimler Truck Financial Services Group asigură, în caz de furt sau de daună totală recunoscută economic în cazul tuturor contractelor de leasing și CharterWay ServiceLeasing, așa-numitul risc GAP, fără cost suplimentar pentru clienții săi.

GAP (engleză „gap”) se referă la diferența care poate apărea între valoarea de decontare a contractului de leasing și rambursarea beneficiului asigurării, în cazul în care asigurarea casco este obligată să plătească. Datorită asigurării integrate, clienții pot să beneficieze foarte relaxați de avantajele leasingului.

 • DIN MOTIVE.
  ASIGURAREA FUSO.

  FUSO Canter convinge sub aspectul siguranței. Dar totuși este valabil: precauția este mai bună decât indulgența. Cu asigurarea de camioane clienții, FUSO se bazează în fiecare caz pe un produs al cărui volum de servicii convinge, de asemenea. Consultanța privind produsul și vânzarea au loc prin dealerii FUSO.

 • AFACERE BUNĂ.
  FINANȚĂRI FUSO.

  Daimler Truck Financial Services Group înțelege necesităților clienților săi și oferă pentru FUSO Canter alternative interesante la achiziția cu numerar. Clienții beneficiază de consultanță detaliată privind diferitele produse de finanțare și întocmirea unei oferte individuale de la dealerul lor FUSO.