Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

 • FINANȚĂRI FUSO.
  PREGĂTIT PENTRU CONSULTANȚĂ.

  Modele de finanțare

logo

AFACERE BUNĂ. FINANȚĂRI FUSO.

 • FINANȚARE STANDARD.

  ALTERNATIVA LA ACHIZIȚIA CU NUMERAR.

  O finanțare standard prin Daimler Truck Financial Services Group oferă condiții și perioade de derulare atractive, orientate după specificațiile clientului. Valoarea avansului și perioada de derulare dorită a contractului le stabilește împreună cu dealerul FUSO. Împreună cu prețul de cumpărare ale noului FUSO Canter, acești doi factori determină valoarea ratelor lunare. Cu plata ultimei rate, FUSO Canter este transferat în proprietatea clientului.

 • FINANȚAREA RATEI FINALE.

  UTILIZAREA LIBERTĂȚII DE ACȚIUNE FINANCIARE.

  Finanțarea ratei finale oferă o mai mare libertate datorită ratelor lunare reduse. Clientul convine în contractul de finanțare o rată finală mai ridicată, pe care o achită la sfârșitul contractului. Pe durata de derulare a contractului, el profită astfel de rate mici și beneficiază astfel de o libertate de acțiune financiară mai mare.

 • FINANȚARE PLUS3.

  FLEXIBILITATE CALCULATĂ INDIVIDUAL.

  Finanțarea Plus3 oferă la sfârșitul contractului posibilitatea de a alege dintre trei opțiuni, respectiv cum se va proceda mai departe cu FUSO Canter.

  Clientul decide dacă

  • păstrează FUSO Canter după plata ratei finale,
  • încheie o finanțare în continuare pentru rambursarea ratei finale sau
  • dorește să returneze¹ FUSO Canter la valoarea reziduală garantată.
 • FINANȚAREA RATELOR ÎN FUNCȚIE DE SEZON.

  COMPENSAREA FINANCIARĂ A OSCILAȚIILOR SEZONIERE.

  Multe sectoare depind de vreme și de anotimpuri. FUSO se adaptează acestora: odată cu finanțarea ratelor în funcție de sezon, contractul se orientează după registrul de comenzi al clientului. Valoarea ratelor lunare se adaptează în funcție de evoluția afacerilor. Astfel, clientul rămâne solvabil în toate situațiile de comenzi și chiar și în condiții meteo nefavorabile se bucură de cele mai bune perspective.

¹ Opțiunea de returnare se bazează pe un acord suplimentar la contractul de finanțare Plus3, care este încheiat direct între client și dealer. Pentru aceasta se aplică condițiile de recumpărare convenite în acord.

 • DIN MOTIVE.
  ASIGURAREA FUSO.

  FUSO Canter convinge sub aspectul siguranței. Dar totuși este valabil: precauția este mai bună decât indulgența. Cu asigurarea de camioane clienții, FUSO se bazează în fiecare caz pe un produs al cărui volum de servicii convinge, de asemenea. Consultanța privind produsul și vânzarea au loc prin dealerii FUSO.

 • JUMĂTATE DE CHIRIE.
  FUSO LEASING.

  Pentru o achiziție rentabilă a unui FUSO Canter nou Daimler Truck Financial Services Group oferă soluții atractive de leasing – perfect individualizate ținând cont de cerințele clientului respectiv. La cerere, clienții beneficiază de ofertă individuală de leasing de la dealerul lor FUSO.