Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

  • FUSO VALUE PARTS.
    PREGĂTIȚI PENTRU CONȘTIENTIZAREA PREȚURILOR.

    Cel mai bun raport calitate-preț

logo

PREȚURI AVANTAJOASE. FUSO VALUE PARTS.

Cu piesele de schimb de la FUSO Value Parts (FVP), a doua marcă de piese de la FUSO, clienții beneficiază de produse originale de înaltă calitate cu garanție FUSO la prețuri evident mai avantajoase. Datorită raportului calitate-preț, acestea oferă, de exemplu, soluția ideală pentru Canter, a căror perioadă de garanție este expirată. Când se cer piese de schimb de înaltă calitate la prețuri accesibile, atunci FUSO Value Parts sunt alegerea corectă.

FUSO Value Parts includ o gamă largă de numere de piese, în principal pentru modelele Canter TB și TD. Sortimentul cuprinde, printre altele, filtre de ulei, aer și combustibil, lamele pentru ștergătoarele de parbriz, pompe de apă, frâne, becuri. precum și curele trapezoidale. Linia actuală de produse este extinsă succesiv cu piese de schimb suplimentare.

FUSO sprijină clienții cu service profesional la inspecția Canter și selectează competent FUSO Value Parts adecvate. Astfel, se utilizează numai dotările și sistemele highend de la FUSO și siguranța este garantată în orice moment datorită respectării tuturor standardelor.

Catalogul listează toate piesele disponibile. Clienții beneficiază oricând de informații suplimentare și asistență de la dealerul lor FUSO competent.

PRIMA ADRESĂ.
REȚEAUA DE DEALERI ȘI ATELIERE DE SERVICE PENTRU CANTER.

FUSO Canter este un produs al Daimler Truck AG și ESTE disponibil în 32 de țări europene.Peste 800 de locații din rețeaua de service Mercedes-Benz din toată Europa oferă toate serviciile pentru Canter, la cea mai înaltă calitate, inclusiv consiliere,
vânzări, întreținere și reparații.

ALTE INFORMAȚII. MAI MULT DESPRE CANTER.