Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

 • SERVICIILE FUSO.
  PREGĂTIT PENTRU OFERTE INDIVIDUALE.

  Finanțare, leasing, asigurare, închiriere, autovehicule rulate

logo

OFERTĂ CONVINGĂTOARE. SERVICII FUSO.

 • AFACERE BUNĂ.
  FINANȚĂRI FUSO.

  Daimler Truck Financial Services Group înțelege necesităților clienților săi și oferă pentru FUSO Canter alternative interesante la achiziția cu numerar. Clienții beneficiază de consultanță detaliată privind diferitele produse de finanțare și întocmirea unei oferte individuale de la dealerul lor FUSO.

 • JUMĂTATE DE CHIRIE.
  FUSO LEASING.

  Pentru o achiziție rentabilă a unui FUSO Canter nou Daimler Truck Financial Services Group oferă soluții atractive de leasing – perfect individualizate ținând cont de cerințele clientului respectiv. La cerere, clienții beneficiază de ofertă individuală de leasing de la dealerul lor FUSO.

 • DIN MOTIVE.
  ASIGURAREA FUSO.

  FUSO Canter convinge sub aspectul siguranței. Dar totuși este valabil: precauția este mai bună decât indulgența. Cu asigurarea de camioane clienții, FUSO se bazează în fiecare caz pe un produs al cărui volum de servicii convinge, de asemenea. Consultanța privind produsul și vânzarea au loc prin dealerii FUSO.

CANTER ALTERNATIV.
ÎNCHIRIERE ȘI VEHICULE RULATE DE TOP.

 • MERCEDES-BENZ CHARTERWAY.
  ÎNCHIRIERE SIMPLĂ CANTER.

  Închiriați Canter și porniți direct în forță – cu CharterWay. CharterWay oferă clienților module de servicii combinabile individual, de la service, trecând prin închiriere și până la leasing. Dintr-un parc auto de închiriat, care cuprinde peste 8.000 autovehicule, puteți selecta soluția potrivită pentru dumneavoastră. Alternativ, CharterWay ServiceLeasing oferă servicii individual combinabile și costuri transparente pentru asigurarea mobilității. Astfel, clienții CharterWay sunt deserviți bine în toate aspectele – de la primul până la ultimul kilometru.

 • TRUCKSTORE.
  CUMPĂRARE CANTER DE TOP RULAT.

  TruckStore este prima adresă a Europei pentru cumpărarea și vânzarea de camioane rulate. Bineînțeles că în TruckStore există și autovehicule utilitare rulate cu o vechime mică de la FUSO. Complet cu caroseria necesară, pentru utilizarea imediată. În TruckStore lucrează oameni care înțeleg sectorul și cerințele individuale ale clienților lor. Ei îi ajută pe clienți să găsească autovehiculul potrivit, precum și cele mai bune componente de service pentru aceste cerințe. De la platformă până la autodubă frigorifică. De la finanțare până la Buyback. Cu protecție amplă de garanție.

PROCEDURĂ REGLEMENTATĂ. REPRIMIREA VEHICULELOR SCOASE DIN UZ FUSO.

REPRIMIREA VEHICULELOR SCOASE DIN UZ PÂNĂ LA 3,5 t MASĂ MAXIMĂ AUTORIZATĂ.

De la intrarea în vigoare a legii ELV*, clienții au posibilitatea să returneze vehiculul lor scos din uz la producător în următoarele condiții:

 • Este vorba despre un vehicul până la 3,5 t.
 • Toate componentele esențiale, precum sistemul de acționare (motor, cutie de viteze etc.), sistem de rulare, caroserie, catalizator sau aparate de comandă electronice există în vehicul.
 • Nu se află deșeuri în vehicul.
 • Vehiculul a fost înmatriculat înainte de radiere cel puțin o lună într-o țară a Uniunii Europene.
 • Documentele de înmatriculare sunt predate împreună cu autovehiculul.

 

*Directiva pentru vehicule scoase din uz – Directiva UE 2000/53/CE reglementează demontarea și reciclarea vehiculelor în interiorul Uniunii Europene. Obiectivul Directivei este reducerea deșeurilor de vehicule. Această Directivă obligă țările membre UE să organizeze sisteme de reprimire pentru vehicule scoase din uz. Implementarea Directivei a avut loc în Germania la 1 iulie 2002, când a intrat în vigoare Regulamentul privind vehiculele scoase din uz.

CERTIFICAT DE DISTRUGERE

Pentru radierea unui vehicul scos din uz este necesar un așa-numit certificat de distrugere. Acest certificat de distrugere atestă eliminarea regulamentară ca deșeu a vehiculului. Aceste certificate de distrugere pot fi emise numai de întreprinderi de dezmembrare certificate, centre de colectare certificate și autorizate sau centre de colectare desemnate de producător.

CENTRE DE COLECTARE

Pentru a facilita clienților o eliminare simplă a vehiculului lor scos din uz, Daimler Truck AG gestionează o rețea vastă de centre de colectare, care reprimesc gratuit vehiculul scos din uz. Întreprinderile de dezmembrare asociate contractual sunt certificate de experți independenți conform Regulamentului privind vehiculele scoase din uz și îndeplinesc toate cerințele legale. În plus, ele sunt auditate și monitorizate conform criteriilor de calitate ale Daimler Truck AG.

Clienții, care doresc să returneze gratuit vehiculul lor FUSO, pot să contacteze operatorul de rețea competent pentru reprimire Callparts Recycling GmbH la numărul: 033233 70-911 (disponibilitate: luni-joi, între orele 8:00 – 16:30 și vineri între orele 8:00 – 15:00)

RECICLARE

Conform obligației, din autovehicul se scurg mai întâi toate lichidele de funcționare (de exemplu, ulei, lichid de frână) și se reciclează. În continuare, se demontează piesele reutilizabile, precum și reciclabile. Aceste materiale, spre exemplu sticlă, anvelope și componente mari din plastic, sunt tratate în trasee separate de reciclare. Restul caroseriei este tăiat, separat în diferite fracții și acestea sunt reintroduse apoi în cea mai mare măsură în circuitul de materiale.

PROTECȚIA MEDIULUI

Reutilizarea într-o măsura mai mare înseamnă eliminarea unor cantități mai mici de deșeuri. Protecția mediului face parte din obiectivele esențiale ale companiei Daimler Truck AG. Aceasta înseamnă o utilizare economică a resurselor naturale. Deja din etapa de dezvoltare a vehiculelor, o construcție ecologică și reciclabilă are o importanță ridicată. Un exemplu bun îl reprezintă utilizarea materialelor omogene la barele de protecție și capitonajele șasiului. Acestea permit o demontare simplă și o reciclare de înaltă calitate în funcție de materiale. În plus, se utilizează materii prime regenerabile, precum fibre de cocos sau sisal. Avantajele sunt evidente: ecologice și reciclabile. În principiile sale de mediu, Daimler Truck AG se obligă să îmbunătățească permanent compatibilitatea ecologică a produselor sale. Acest criteriu este orientarea zilnică, pentru a optimiza în continuare bilanțul de mediu al vehiculelor.