Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

  • BLOGUL CANTER.
    PREGĂTIT PENTRU DIVERTISMENT.

    Autovehicul, tehnologie, oameni

logo

EXPERIMENTAȚI CEVA.
POVEȘTILE CANTER.

  • All
  • Canteratwork
  • eCanter
  • FUSO

ÎN SERIE. FUSO SĂRBĂTOREȘTE STARTUL PRODUCȚIEI NEXT GENERATION eCANTER.

„Cu această zi scriem un capitol nou în istoria Mitsubishi FUSO Truck Europe. Pentru că astăzi începe producția de serie a Next Generation eCanter“, a anunțat Arne Barden, CEO Mitsubishi FUSO Truck Europe (MFTE), mândru în fața a peste 100 oaspeți din politică, economie și presă.

eCanter

STRICT VORBIND. FUSO EUROPE ȘI CANTER ÎN DETALIU.

Cu FUSO Europa, marca și Canter au obținut o nouă organizație de vânzări în Germania, în urmă cu aproximativ 20 de ani, ca parte a Daimler Trucks. Erk Roennefarth, în prezent Marketing Manager & Management produs Europa, a fost în companie de atunci – și știe ceva despre „exotice”, munca de pionier și pasiunea pentru Canter.

FUSO

EXPERT ÎN GRĂDINĂRIT. FUSO CANTER CONVINGE PROFESIONIȘTII ÎN HORTICULTURĂ ȘI AMENAJĂRI PEISAGISTICE DE LA SCHELLHEIMER GMBH.

Schellheimer Garten- und Landschaftsbau GmbH transformă în realitate grădinile de vis ale clienților săi. Profesioniștii în horticultură și amenajări peisagistice se bazează pe FUSO Canter pentru misiunile de transport.

Canteratwork

VIITORUL E AZI. PRIMUL eCANTER COMPLET ELECTRIC PENTRU LOGISTICA DHL, DB SCHENKER, RHENUS ȘI DACHSER.

Primele autovehicule FUSO eCanter acționate pur electric din producția de serie, care circulă pe străzile europene, sunt utilizate de acum înainte de giganții de logistică DHL, DB Schenker, Rhenus și Dachser.

Canteratwork
eCanter
FUSO

DOZĂ DE BERE SUSTENABILĂ. FUSO eCANTER CA AUTOCISTERNĂ SPECIALĂ PENTRU FABRICA DE BERE HEINEKEN.

Un FUSO eCanter complet electric cu o caroserie specială de cisternă livrează bere Heineken în Amsterdam fără emisii și silențios.

Canteratwork
eCanter

ULTIMA MILĂ. POSTNL EXTINDE CU FUSO eCANTER LOGISTICA DE ORAȘ FĂRĂ EMISII.

PostNL realizează cu camioanele ei FUSO eCanter complet electrice versiunea ideală a traficului de distribuție intraurban – local fără emisii și silențios.

Canteratwork
eCanter

SERVICII PUBLICE. COMPANIILE TEHNICE SE BAZEAZĂ ÎN MOD CONSECVENT PE FUSO CANTER FLEXIBIL.

Întreținerea și îngrijirea spațiilor publice ale orașului este sarcina Companiilor Tehnice Konstanz (TBK). Din echipa operațiunilor municipale fac parte și câteva camioane FUSO Canter.

Canteratwork