Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

 • PIESE CANTER.
  PREGĂTIT PENTRU CALITATE DE MARCĂ.

  Piese originale, VALUE Parts, accesorii

logo

CALITATE FIABILĂ. PIESE CANTER.

PIESE DE SCHIMB

 • PRETENȚII RIDICATE.
  PIESE ORIGINALE CANTER.

  Piesele originale FUSO reprezintă o experiență amplă a dezvoltării. Acestea sunt fabricate cu precizie din materii prime selectate și sunt armonizate, în plus, la cerințele tuturor funcțiilor vehiculului. Utilizarea pieselor originale FUSO garantează calitate de service până în cel mai mic detaliu. Această calitate merită și contribuie la siguranța și rentabilitatea Canter.

 • PREȚURI AVANTAJOASE.
  FUSO VALUE PARTS.

  Cu piesele de schimb de la FUSO Value Parts (FVP), a doua marcă de piese de la FUSO, clienții beneficiază de produse originale de înaltă calitate cu garanție FUSO la prețuri evident mai avantajoase. Datorită raportului calitate-preț, acestea oferă, de exemplu, soluția ideală pentru Canter, a căror perioadă de garanție este expirată. Când se cer piese de schimb de înaltă calitate la prețuri accesibile, atunci FUSO Value Parts sunt alegerea corectă.

 • DORINȚE INDIVIDUALE.
  ACCESORII CANTER

  Accesoriile originale FUSO pentru Canter oferă o varietate de posibilități suplimentare de dotare pentru și mai mult confort, mai multă siguranță și o plăcere de condus sporită. Individual și complet în funcție de dorințele și de pretențiile clientului. În special, accesoriile originale și soluțiile de reechipare pentru Canter TF contribuie și mai mult la îmbunătățirea aspectului, confortului de condus și funcționalității.