Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

  • SERVICII PUBLICE. COMPANIILE TEHNICE SE BAZEAZĂ ÎN MOD CONSECVENT PE FUSO CANTER FLEXIBIL.

ÎNTREȚINEREA ȘI ÎNGRIJIREA SPAȚIILOR PUBLICE ALE ORAȘULUI ESTE SARCINA COMPANIILOR TEHNICE KONSTANZ (TBK). DIN ECHIPA OPERAȚIUNILOR MUNICIPALE FAC PARTE ȘI CÂTEVA CAMIOANE FUSO CANTER.

Golirea celor peste 800 coșuri de gunoi publice din toată zona orașului, îngrijirea a mii de copaci din inventarul orașului și întreținerea adecvată a celor șase cimitire cu circa 24.000 morminte – acestea sunt numai trei dintre zecile de activități diferite pe care trebuie să le presteze în fiecare zi angajații Companiei Tehnice a orașului Konstanz, pe scurt TBK. „Aceștia se asigură că suprafețele publice din oraș sunt și rămân curate, ordonate și locuibile”, se poate citi în broșura companiei TBK. Pentru asistența mobilă, TBK se bazează pe FUSO Canter, care se potrivește în mod ideal pentru utilizarea municipală.

FUSO CANTER ACASĂ ÎN TOATE SECTOARELE MUNICIPALE

Unul dintre aceste camioane Canter este condus de Mesud Gök și parcurge cu el în rundele lui regulate prin orășelul pitoresc de lângă lacul Bodensee circa 10.000 kilometri pe an în serviciul de curățare al orașului. Camionul de 7,5 tone în culoarea portocalie, tipică orașului, reprezintă modelul 7C18 cu o caroserie de colectare a deșeurilor de la Zoeller. Datorită dimensiunilor compacte și a manevrabilității autogunoierei lui, Mesud Gök poate să conducă cu Canter nu doar fără probleme prin străzile înguste ale centrului vechi din Konstanz, ci și pe promenada malului de-a lungul lacului. Canter cu sarcina lui utilă ridicată este în acest caz autovehiculul potrivit, la urma urmei, angajații de la salubrizarea municipală elimină numai din coșurile de gunoi publice circa 450 tone de deșeuri pe an.

Un alt FUSO Canter este utilizat la îngrijirea cimitirelor, unde autoîncărcătorul hidraulic de 7,5 tone colectează deșeurile verzi rezultate. Orașul Konstanz are un cimitir principal, precum și cinci cimitire de cartier. Angajații sectorului se ocupă în total de 17 hectare de așa-numite suprafețe de întreținere ale cimitirului, care sunt amenajate similar unui parc și trebuie să fie întotdeauna într-o stare demnă pentru vizitatori. În urma evacuării prompte după lucrări, precum și după cosirea gazonului, tunderea gardurilor vii sau îndepărtarea frunzelor, Canter echipat cu un container cu pereți extra înalți pentru o capacitate ridicată este autovehiculul ideal.

Un al treilea Canter de 7,5 tone este folosit pentru departamentul TBK îngrijirea spațiilor verzi și grădinărit și, în principal, pentru activități de control și de îngrijire a inventarului municipal de copaci. Cu 14.900 de exemplare, volumul de muncă este considerabil. FUSO Canter poate să puncteze și la această sarcină cu modul lui constructiv cu sarcină utilă mare, dar în același timp ușor și îngust, pentru că mulți dintre copaci se află în locații din centrul orașului, care sunt accesibile cu dificultate și la care nu se poate ajunge ușor cu camioane mai mari.

În plus, datorită caroseriei platformă practice și sensibile, acest Canter preia și transporturi pentru sectorul de activitate TBK tâmplărie, care se ocupă, printre altele, de întreținerea celor 72 locuri de joacă din oraș. Alte două FUSO Cantere sunt utilizate în domeniul întreținerii drumurilor. Unul dintre ele a fost configurat foarte țintit cu cabina de șofer extra îngustă, cu o lățime de numai 1,7 metri și este astfel autospeciala declarată pentru lucrări în străduțele înguste ale centrului vechi. Toate autovehiculele sunt dotate cu transmisia automată cu dublu ambreiaj Duonic și astfel sunt extrem de confortabile în timpul deplasării. Datorită funcției de deplasare cu viteză redusă, angajații TBK pot să își manevreze camionul Canter fără efort și asistentul de pornire în rampă este un alt ajutor practic în utilizarea zilnică.

PENTRU DIVERSITATEA NOASTRĂ DE ATRIBUȚII ADESEA COMPLET DIFERITE AVEM NEVOIE DE UN AUTOVEHICUL CARE POATE FI UTILIZAT FLEXIBIL ȘI CARE ÎȘI ÎNDEPLINEȘTE ABSOLUT FIABIL MISIUNEA.
Andreas Haaga, manager de departament achiziții centrale la TBK

CONTRACTUL DE SERVICE ASIGURĂ CONTROLUL COSTURILOR ȘI DISPONIBILITATEA

„Pentru multitudinea noastră de atribuții adesea complet diferite avem nevoie de un autovehicul care poate fi utilizat flexibil și își îndeplinește absolut fiabil misiunea”, subliniază Andreas Haaga, manager de departament achiziții centrale la TBK. Pe lângă posibilitățile variate de configurare prin care Canter poate fi dotat ideal pentru utilizarea municipală, mai este încă un argument decisiv pentru el: capacitatea de calculare a costurilor printr-un contract de service complet. Acesta este deosebit de adecvat pentru municipalități, pentru că el conține, pe lângă multe servicii de reparație și întreținere, și o asistență în caz de pană de 24 ore sau lucrări de verificare la șasiul FUSO inclusiv inspecția tehnică principală și verificarea de siguranță. Astfel, camioanele Canter TBK rămân întotdeauna pregătite de utilizare.