Ein weißer FUSO Canter fährt durch eine Stadt

Leasing. Pentru autovehiculul dvs. FUSO Canter

Pentru achiziționarea economică a noului dvs. FUSO Canter, Grupul Mercedes-Benz Bank vă oferă soluții atrăgătoare de leasing – adaptate perfect la cerințele dvs. Centrul dvs. autorizat FUSO întocmește cu plăcere o ofertă de leasing personalizată în funcție de preferințele dvs.You need to specify the column widths.

Leasing clasic

Utilizare în timp

Logo Klassisches Leasing

În cazul leasingului, plătiți pentru autovehiculul dvs. FUSO Canter numai ceea ce folosiți efectiv pe perioada contractuală agreată și în limitele kilometrajului stabilit prin contract. Iar acest lucru are chiar două avantaje: Condițiile oferite de Grupul Mercedes-Benz Bank sunt atrăgătoare, iar rata de leasing este de regulă deductibilă fiscal drept cheltuială operativă la utilizarea comercială a autovehiculului dvs. FUSO Canter. După terminarea contractului nu trebuie decât să returnați autovehiculul FUSO Canter către centrul dvs. autorizat, la o valoare reziduală garantată. Și, dacă doriți, puteți trece la un model nou.

 

 

CharterWay ServiceLeasing

Leasing și service într-un singur contract

Logo CharterWay Service Leasing

Economisiți capital și capacități cu un singur contract. În CharterWay ServiceLeasing găsiți avantajele a două produse, respectiv leasing și service, combinate. Astfel, prin ratele lunare nu acoperiți doar utilizarea autovehiculului, ci și lucrările de service dorite. Autovehicul, service și management la alegere, inclusiv protecție GAP în caz de deficit financiar – totul contra unui preț lunar fix. Astfel puteți reglementa cea mai mare parte a costurilor cu parcul auto și economisi bani.

 

 

Leasing municipal

Parc auto personalizat

Bugetele municipale sunt adesea limitate. Cu leasingul municipal de la Grupul Mercedes-Benz Bank vă puteți baza pe o alternativă mai bună decât achiziția. Indiferent pentru ce activități doriți să utilizați polivalentul FUSO Canter – pe durata de derulare a contractului nu plătiți decât pentru utilizarea autovehiculului în leasing. Iar dacă optați pentru schimbarea regulată a autovehiculelor la final de contract, puteți beneficia permanent de un parc auto conform cerințelor dvs. și cu cea mai modernă tehnică în domeniu.

 

Ein orange-farbenes FUSO Canter Müllauto

Protecția GAP în caz de deficit financiar

Inclusă în toate produsele noastre de leasing

Deosebit de avantajos: Grupul Mercedes-Benz Bank asigură în caz de furt sau daună totală validată financiar, pentru toate contractele de leasing și CharterWay ServiceLeasing, așa numitul risc GAP, fără costuri suplimentare pentru dvs.

 

Prin GAP se înțelege deficitul (engleză „gap“) care poate să apară la decontarea prin asigurarea casco între valoarea de închidere a contractului de leasing și suma decontată de către asigurare. Datorită protecției integrate în caz de deficit financiar, vă puteți bucura relaxat de avantajele leasingului.