Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

  • PLĂCUȚE DE FRÂNĂ ȘI DISCURI DE FRÂNĂ FUSO ORIGINALE

PLĂCUȚE DE FRÂNĂ ȘI DISCURI DE FRÂNĂ FUSO ORIGINALE

Pentru a garanta o frânare eficientă și sigură în mod constant, fără uzură excesivă sau pierdere a puterii de frânare, discurile de frână trebuie să reziste la temperaturi extrem de înalte și la sarcini repetate. Discurile de frână și plăcuțele de frână originale au fost testate de FUSO în detaliu cu privire la durabilitate, comportamentul la uzură, emisii de zgomot și vibrații, pentru a garanta, chiar și la viteze ridicate, o eficiență stabilă și constantă.

Plăcuțele de frână originale FUSO sunt o parte esențială a sistemului de frână. Prin contactul cu rotorul discurilor de frână, plăcuțele de frână transformă energia cinetică a autovehiculului în energie termică, pentru a încetini sau a opri autovehiculul. Acestea au fost testate în mod exhaustiv cu privire la rezistența la temperatură, rezistența la putere, emisii de zgomot și durabilitate și asigură o frânare echilibrată, lină și sigură.

Avantajele plăcuțelor de frână și discurilor de frână FUSO originale:

  • Stabile și eficiente – chiar și după o solicitare puternică
  • Fiabilitate mai ridicată prin rezistența împotriva pierderii puterii de frânare
  • Stabilitate ridicată a formei și rezistență la temperatură
  • Frânare mai silențioasă și mai lină
  • Raport calitate-preț mai bun pe termen lung
  • Dezvoltate pentru reducerea efectelor asupra mediului

PRIMA ADRESĂ.
REȚEAUA DE DEALERI ȘI ATELIERE DE SERVICE PENTRU CANTER.

FUSO Canter este un produs al Daimler Truck AG și ESTE disponibil în 32 de țări europene.Peste 800 de locații din rețeaua de service Mercedes-Benz din toată Europa oferă toate serviciile pentru Canter, la cea mai înaltă calitate, inclusiv consiliere,
vânzări, întreținere și reparații.