Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

  • LAMELE PENTRU ȘTERGĂTOARE ORIGINALE FUSO

LAMELE PENTRU ȘTERGĂTOARE ORIGINALE FUSO

Lamelele pentru ștergătoare originale de la FUSO garantează întotdeauna o vizibilitate optimă – fie că este vară, iarnă, în condiții de ploaie sau de ninsoare. Acestea păstrează curat parbrizul dumneavoastră, ceea ce are o semnificație deosebită pentru un condus sigur.

De ce ar trebui să folosiți exclusiv lamelele pentru ștergătoare FUSO originale? Îmbunătățesc vizibilitatea, deoarece lamelele pentru ștergătoare originale au fost dezvoltate special pentru forma și curbura parbrizului tuturor modelelor Canter. Produc zgomote mai mici, pentru că sunt armonizate perfect cu aerodinamica autovehiculului dumneavoastră, iar astfel se reduc emisiile de zgomot. Oferă o rentabilitate sporită, pentru că sunt alcătuite din materiale de calitate superioară, care garantează o durată de viață lungă. Stratul acoperitor fără frecare al suprafeței de contact a lamelei ștergătorului duce la o uzură mai redusă și la o funcționare mai silențioasă.

Avantajele lamelelor pentru ștergătoare originale FUSO:

  • Disponibile pentru toate modelele Canter
  • Raport calitate-preț mai bun pe termen lung
  • Performanță constantă și durabilă
  • Emisii de zgomot mai reduse la funcționare
  • Mai silențioase și mai line

PRIMA ADRESĂ.
REȚEAUA DE DEALERI ȘI ATELIERE DE SERVICE PENTRU CANTER.

FUSO Canter este un produs al Daimler Truck AG și ESTE disponibil în 32 de țări europene.Peste 800 de locații din rețeaua de service Mercedes-Benz din toată Europa oferă toate serviciile pentru Canter, la cea mai înaltă calitate, inclusiv consiliere,
vânzări, întreținere și reparații.