Ne pare rău. Nu am găsit nimic.

  • FILTRE PCV ORIGINALE FUSO

FILTRE PCV ORIGINALE FUSO

Supapa de aerisire a carterului (supapă PCV) facilitează recircularea gazelor de eșapament, pentru a prelungi durata de viață a motorului și pentru a diminua efectele lui asupra mediului. Supapa conține un filtru pentru separarea uleiului și gazelor de aerisire, pentru a garanta că numai ulei curățat se întoarce spre baia de ulei și astfel pentru a reduce coroziunea motorului. Dacă nu este schimbat periodic filtrul PCV, creșterea presiunii din motor poate să provoace scurgerea de ulei sau incendii la motor. În plus, pot să apară daune ale motorului sau scurtarea duratei de viață a motorului.

Acestea garantează cele mai înalte standarde de siguranță Supapele PCV de calitate inferioară pot să ducă la o creștere a presiunii în motor, care poate să aibă drept consecință scurgerea de ulei, incendii la motor sau alte daune, care în final pot scurta durata de viață a motorului. Filtrele PCV originale garantează permanent o deplasare sigură. O înlocuire periodică este necesară, deoarece fără schimbarea filtrului PCV original există riscul unei daune a motorului din cauza ceții de ulei care ajunge în sistemul de aspirație cu gazele de ardere. Acestea pot fi utilizate pentru o durată lungă, pentru că, în comparație cu majoritatea produselor străine, care trebuie înlocuite frecvent, sunt mai rezistente și durabile.

Avantajele filtrelor PCV originale FUSO:

  • Raport calitate-preț mai bun pe termen lung
  • Asigură că numai ulei curățat ajunge în contact cu motorul
  • Diminuează creșterea presiunii în motor
  • Contribuie la prelungirea duratei de viață a motorului
  • Reducerea poluării mediului

PRIMA ADRESĂ.
REȚEAUA DE DEALERI ȘI ATELIERE DE SERVICE PENTRU CANTER.

FUSO Canter este un produs al Daimler Truck AG și ESTE disponibil în 32 de țări europene.Peste 800 de locații din rețeaua de service Mercedes-Benz din toată Europa oferă toate serviciile pentru Canter, la cea mai înaltă calitate, inclusiv consiliere,
vânzări, întreținere și reparații.