Vier weiße FUSO Canter und ein roter FUSO Canter in einer Stadt

Finanțare. Pentru autovehiculul dvs. FUSO Canter

Dacă nu doriți să achitați pe loc prețul integral de cumpărare, Grupul Mercedes-Benz Bank vă oferă alternative interesante la cumpărarea cu plata în numerar. Centrul dvs. autorizat FUSO vă oferă consultanță cu plăcere cu privire la diferitele produse de finanțare și întocmește la cerere o ofertă personalizată pentru dvs.Finanțare standard

Alternativa la cumpărarea cu plata în numerar

Logo Standard-Finanzierung

O finanțare standard prin Grupul Mercedes-Benz Bank înseamnă condiții atrăgătoare și durate de derulare conform specificațiilor dvs. Împreună cu centrul dvs. autorizat FUSO stabiliți valoarea avansului și durata dorită pentru derularea contractului. Împreună cu prețul de achiziție al noul dvs. FUSO Canter, acești doi factori determină valoarea ratelor dvs. lunare. Iar la achitarea ultimei rate, FUSO Canter trece în proprietatea dvs.

 

 

Finanțare cu rate finale

Folosirea optimă a spațiului de manevră financiar

Logo Schlussraten-Finanzierung

Vă doriți mai mult spațiu de manevră, prin rate lunare mai mici? Atunci vă recomandăm finanțarea cu rate finale. Astfel, stabiliți prin contractul de finanțare o rată finală mai mare, pe care o achitați la sfârșitul contractului. Pe durata de derulare a contractului beneficiați de rate mai mici, obținând astfel spațiu de manevră financiar.

 

 

Finanțare Plus3

Flexibilitate calculată individual

Logo Plus3-Finanzierung

Finanțarea Plus3 vă oferă posibilitatea de a alege la sfârșitul contractului dintre trei opțiuni pentru dvs. și autovehiculul dvs. FUSO Canter.

 

Dumneavoastră decideți dacă

 

  1. Păstrați autovehiculul dvs. FUSO Canter după achitarea ratei finale,

  2. Contractați o finanțare ulterioară pentru achitarea ratei finale sau

  3. Doriți să returnați autovehiculul dvs. FUSO Canter la o valoare reziduală garantată (1).

 

Finanțarea cu rate sezoniere

Compensarea financiară a fluctuațiilor sezoniere

Logo Saisonraten-Finanzierung

Numeroase domenii de activitate depind de vreme și de anotimpuri. Noi ne adaptăm acestei situații: Prin finanțarea cu rate sezoniere ne orientăm în cadrul contractului în funcție de comenzile dvs. Astfel, adaptați valoarea ratelor lunare în funcție de derularea activității dvs. În acest mod vă păstrați lichiditățile indiferent de numărul de comenzi și vă asigurați cele mai bune perspective chiar și pe vreme rea.

 

 


(1) Opțiunea de returnare se bazează pe un acord suplimentar la contractul de finanțare Plus3, care se încheie direct între dvs. și centrul dvs. autorizat. Pentru aceasta sunt valabile cerințele de răscumpărare convenite.