Vier weiße FUSO Canter in einer Stadt

Asigurare. Pentru autovehiculul dvs. FUSO Canter

FUSO Canter convinge la capitolul siguranță. Cu asigurarea pentru camioane (1) vă bazați pe un produs a cărui gamă de servicii vă va convinge de asemenea. Consilierul de vânzări de la centrul dvs. autorizat FUSO vă oferă consultanță cu plăcere.

 

 

Asigurare camioane

Vă putem asigura de un lucru: Suntem întotdeauna alături de dumneavoastră

Această asigurare pentru camioane (1) este un lucru sigur – exact ca FUSO Canter. În colaborare cu KRAVAG-LOGISTIC Versicherungs-AG, Mercedes-Benz Bank AG că oferă condiții corecte, servicii complexe și o primă de asigurare care depinde de tipul de utilizare al autovehiculului dvs. FUSO Canter.

 

Următoarele tipuri de utilizare sunt luate în considerare pentru calcularea primei:

 

  • Transport pe cont propriu

  • Transport de mărfuri
     

 

Eine Frau, ein Mann und ein weißer FUSO Canter in einer Stadt

Avantajele dumneavoastră:

  • La încheierea contractului beneficiați de clasa dumneavoastră bonus malus actuală și disponibilă (SF).

  • Atrăgătoare și fără clasă bonus malus proprie: clasificare specială la începerea contractului în clasa bonus malus 2 (SF 2).

  • În caz de daună, beneficiați de service la calitate premium pentru reparația efectuată de către atelierul dumneavoastră contractual.

     

 

Weißer FUSO Canter auf einer Baustelle

(1) Asigurător: KRAVAG-LOGISTIC Versicherungs-AG, intermediat prin Mercedes-Benz Bank AG. Sunt aplicabile condițiile generale de asigurare. Nu se aplică autovehiculelor închiriate și autovehiculelor închiriate autopropulsate.