Service-ul nostru, pentru ca dvs. să puteți oferi mai mult

Autovehiculul dvs. Canter este la fel ca dvs.: Se caracterizează printr-un nivel ridicat de fiabilitate. Dacă totuși veți face la un moment dat o pană, centrele de asistență service sunt prezente pentru dvs. peste tot în Europa cu un service non stop în caz de pană, în majoritatea țărilor europene. 7 zile pe săptămână, organizate pentru mobilitate maximă prin intermediul liniilor telefonice naționale.


Rețea de distribuție

 

Canter se comercializează în 32 de țări europene prin intermediul rețelei de distribuție FUSO (în cooperare cu rețeaua de distribuție Mercedes-Benz Autovehicule Utilitare). Peste 800 de centre de asistență service sunt pregătite să garanteze asistență service optimă și să asigure satisfacția maximă a clienților.

 

Ersatzteil eines FUSO Canter

Rețeaua de service FUSO

Rețeaua Mitsubishi:

Belgia, Irlanda, Portugalia

 

Organizația Mercedes-Benz:

Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Germania, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Israel, Italia, Croația, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, România, Suedia, Elveția, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Cehă, Marea Britanie, Cipru

 

Facem totul pentru ca dvs. să rămâneți mobil

 

Știm cât de importantă este mobilitatea pentru dvs. Aveți nevoie de asistență pentru a redeveni mobil? Unitățile noastre service vă oferă în întreaga Europă următoarele servicii standardizate:

 

  • Efectuăm toate lucrările pentru dvs. la prețuri transparente.
  • Vă solicităm consimțământul înainte de a efectua alte lucrări.
  • Asistență non stop. Serviciul Canter în caz de urgență. Linie telefonică 0800 9 067 272 *

 

* Apelurile din toate rețelele germane sunt gratuite. Valabil pentru autovehicule timp de trei ani începând de la data primei înmatriculări.

Pentru apeluri din străinătate +49 7333 808 633**

** Se aplică tarifele uzuale ale furnizorului dvs. de telefonie

 

La noul Canter, lucrările de revizie trebuie efectuate fie la 40.000 de kilometri, fie cel puțin o dată pe an (în funcție de care eveniment survine primul). O vizită în atelier vă menține modelul Canter în formă de top, datorită întreținerii profesionale cu piese de origine FUSO la un preț corect. Autovehiculul dvs. FUSO va trece printr-o inspecție temeinică. În plus, serviciile post-vânzare includ reparațiile necesare.

 

3 ani garanție de la producător

 

Canter este un autovehicul robust – și asta timp de mulți ani. Datorită vopsirii cataforetice prin imersie a cabinei șoferului, cadrului vopsit în câmp electrostatic, precum și unei conservări de înaltă calitate a cavităților, dispune de protecție anti-corozivă pe termen lung la cel mai înalt nivel. De aceea vă oferim și o garanție pentru autovehiculele noi care încă nu are concurență printre competitorii europeni:

 

  • 3 ani garanție pentru autovehiculele noi
  • Sau până la un kilometraj total de 100.00 km
  • Pentru toate modelele Canter de la 3,5 t până la 8,55 t
  • Pentru șasiu, grupul motopropulsor și pentru componentele oferite din fabrică

 

În primul an, garanția pentru autovehicule noi se acordă indiferent de kilometraj. Găsiți excepțiile de la aceste condiții de garanție în caietul de service al autovehiculului.

 

 

Logo 3 Jahre Herstellergarantie FUSO