FUSO Value parts

Când ar trebui să faceți compromisuri la calitatea și performanțele pieselor de schimb de care aveți nevoie pentru activitatea dumneavoastră comercială?
Răspunsul scurt este: Niciodată! Cu piesele de schimb de la FUSO Value Parts (FVP), marca secundară de la FUSO, obțineți produse de origine fabricate cu mare precizie, cu garanție FUSO, la prețuri semnificativ mai avantajoase.
Atunci când căutați piese de schimb de calitate superioară la prețuri avantajoase, FUSO Value Parts sunt alegerea potrivită pentru dvs.

Prin FUSO Value Parts vă oferim o soluție cu cel mai bun raport calitate-preț pentru autovehiculele FUSO Canter, a căror garanție a expirat. Oferim o gamă variată de coduri de piese, în principal pentru modelele Canter TB și TD. Sortimentul cuprinde printre altele filtre de ulei, de aer și de combustibil, lamele pentru ștergătoare, pompe de apă, frâne, surse de iluminat, precum și curele trapezoidale, pentru a vă putea menține autovehiculul în stare impecabilă. În plus, gama actuală de produse va fi extinsă în scurt timp cu piese de schimb suplimentare.

 

Das Logo von FUSO Value Parts

Vă asistăm prin serviciile noastre profesionale la inspectarea autovehiculului dvs. și alegem în mod competent piesele FUSO Value Parts cele mai potrivite pentru autovehiculul dvs. Canter. Utilizăm în acest sens exclusiv echipări și sisteme de top de la FUSO, cu respectarea tuturor standardelor, astfel încât siguranța să fie asigurată permanent. Aruncați o privire în acest catalog pentru a vedea dacă piesele dorite sunt disponibile. Găsiți informații suplimentare la centrul autorizat FUSO local