Mann montiert einen FUSO Canter

 

 

Accesorii de origine FUSO

Accesorii de origine FUSO. Pentru cerințele dvs. individuale

 

Echipați-vă autovehiculul Canter exact în conformitate cu preferințele și cerințele dvs.: Există nenumărate posibilități pentru mai mult confort, mai multă siguranță și o plăcere sporită la volan.

 

 

FUSO Originalzubehör FUSO Originalzubehör FUSO Originalzubehör FUSO Originalzubehör

Accesorii de origine FUSO și soluții de echipare ulterioară pentru Canter TF

Aici găsiți accesoriile de origine și soluțiile de echipare ulterioară pentru Canter TF, pentru a îmbunătăți și mai mult aspectul, confortul la rulare și funcționalitatea autovehiculului dvs. FUSO Canter. Pentru o discuție personală sau în cazul în care aveți întrebări legate de produse, detalii tehnice sau prețuri, vă rugăm să ne contactați.

 Covorașe textile

FUSO Covorașe textile

Covorașele textile FUSO sunt realizate din piele întoarsă de înaltă calitate și sunt antiderapante pentru autovehiculul dvs. FUSO Canter. Deoarece covorașele textile FUSO acoperă întreaga podea a autovehiculului dvs., ele sporesc semnificativ valoarea autovehiculului.

Covorașe din cauciuc

FUSO Covorașe din cauciuc

Covorașele din cauciuc FUSO sunt realizate din cauciuc natural robust și rezistent. Se potrivesc perfect pe podeaua autovehiculului dvs. FUSO Canter și pot fi instalate și îndepărtate fără probleme, pentru o curățare ușoară.

Huse pentru scaune ALCANTA

FUSO Huse pentru scaune ALCANTA

Husele pentru scaune FUSO „ALCANTA” au un aspect elegant datorită velurului catifelat și oferă confort maxim, fără a influența funcțiile inteligente ale scaunelor. Husele pentru scaune perfect potrivite FUSO pentru autovehiculul dvs. FUSO Canter susțin integral funcțiile speciale precum masa de scris integrată al scaunului dublu de lângă șofer.Huse pentru scaune VINYL

FUSO Huse pentru scaune VINYL

Husele pentru scaune FUSO „VINYL” oferă protecție perfectă împotriva murdăririi autovehiculului dvs. FUSO Canter. Robuste, rezistente la ulei și pete. Husele pentru scaune FUSO VINYL se potrivesc perfect dacă activați în domenii precum cel al construcțiilor sau horticulturii.

Parasolare

FUSO Parasolare

Parasolarele FUSO oferă protecție optimă a cabinei împotriva căldurii excesive, de exemplu atunci când FUSO Canter este parcat la soare.

Perdea lunetă

FUSO Perdea lunetă

Perdeaua FUSO pentru lunetă vă protejează sfera privată, atunci când faceți o pauză.Deflector de vânt

FUSO Deflector de vânt

Deflectorul de vânt de la FUSO permite deplasarea fără curenți de aer, chiar și cu geamul deschis.

Eleron plafon și hayon

FUSO Eleron plafon și hayon

Eleronul pentru plafon și hayon FUSO se montează pe plafonul cabinei și se pretează perfect pentru suprastructuri furgon, deoarece reduce zgomotele generate de vânt în mers, reducând de asemenea consumul de combustibil cu până la 5%.

Apărătoare de noroi

FUSO Apărătoare de noroi

Apărătoarele de noroi FUSO protejează autovehiculul, însoțitorii, alte autovehicule și pietonii împotriva noroiului și murdăriei ridicate de anvelope.

Piese cromate

FUSO Piese cromate

Cu piesele cromate FUSO vă proiectați autovehiculul FUSO Canter complet personalizat. Piesele cromate FUSO includ trei componente: capac cromat față, mască cromată muchii, grilaj cromat.Cârlig de tractare

FUSO Cârlig de tractare

Cârligul de tractare FUSO permite tractarea sigură a autovehiculelor și protejează suprastructura autovehiculului dvs. împotriva zgârieturilor și daunelor la nivel de șasiu.

Oglindă încălzită

FUSO Oglindă încălzită

Cu oglinda laterală încălzită FUSO, confortul dvs. la rulare crește, deoarece vizibilitatea pe vreme nefavorabilă este îmbunătățită. Controlul se realizează prin intermediul unui comutator de pe panoul de instrumente.

Braț oglindă laterală

FUSO Braț oglindă laterală

Brațul pentru oglinda laterală FUSO (lung) vă oferă o vizibilitate mai bună la manevrarea autovehiculului dvs. FUSO Canter.

Suport de fixare spate

FUSO Suport de fixare spate

Cu suportul de fixare spate FUSO puteți monta sau înlocui suprastructuri pe șasiu, fără a pierde timpul și fără probleme. Datorită suportului de fixare spate de la FUSO nu mai este nevoie să găuriți șasiul. Marcajul de fixare se află pe partea superioară a șasiului, pentru a vă ușura montarea suprastructurii spate. Dimensiuni: Greutate: 6-12 kgAmbreiaj Ceremetalix

FUSO Ambreiaj Ceremetalix

Ambreiajul Ceremetalix FUSO se pretează pentru autovehiculele la care apare o solicitare termică ridicată a ambreiajului. Acesta este cazul, de exemplu, la rularea cu remorcă sau la utilizarea pe șantiere sau în transportul de mărfuri. Ambreiajul crește cuplul transferat, este foarte rezistent, dispune de o canelură cu durată lungă de viață și rezistență ridicată la căldură și uzură.Transmisie punte

FUSO Transmisie punte

Transmisia punții FUSO este disponibilă cu diferite rapoarte de transmisie și asigură tracțiunea optimă, deoarece raportul punților poate fi adaptat în funcție de diferitele sarcini de transport.Transmisie punte cu diferențial blocabil

FUSO Transmisie punte cu diferențial blocabil

Transmisia punții FUSO cu diferențial blocabil este disponibilă cu diferite rapoarte de transmisie și asigură tracțiunea optimă, deoarece raportul punților poate fi adaptat în funcție de diferitele sarcini de transport. În plus, este împiedicată patinarea roților individuale.Cuplaj cu bilă

FUSO Cuplaj cu bilă

Cuplajul cu bilă FUSO vă permite să tractați remorci cu autovehiculul dvs. FUSO Canter.Cuplaj remorcă (bară de protecție spate și electronică)

FUSO Cuplaj remorcă

Cuplajul pentru remorcă FUSO este alcătuit din două componente: bara de protecție spate, setul electronic.Rezervor de combustibil (100 litri)

FUSO Rezervor de combustibil de 100 litri

Rezervorul de combustibil FUSO de 100 de litri se montează pe partea dreaptă a șasiului autovehiculului, în locul rezervorului de combustibil standard de 70 de litri. Astfel obțineți o autonomie crescută.

Rezervor suplimentar de combustibil (70 litri)

FUSO Rezervor suplimentar de combustibil de 70 litri

Rezervorul suplimentar de combustibil FUSO de 70 de litri pentru modelele Canter 7C se montează lângă rezervorul de combustibil standard de 100 de litri. Acest lucru vă permite să obțineți o sporire suplimentară a autonomiei.Distanțier pentru rezervorul de combustibil

Distanțier pentru rezervorul de combustibil FUSO

Distanțierul pentru rezervorul de combustibil FUSO dintre șasiu și rezervorul de combustibil permite, în cazul suprastructurilor mai late, alimentarea comodă cu combustibil prin ștuțul de umplere.

Capac rezervor cu încuiere

FUSO Capac rezervor cu încuiere

Capacul pentru rezervor FUSO cu încuiere păstrează motorina în siguranță și împiedică sabotajul. Fiabil pe orice vreme (se livrează cu două chei).Comutator orb

FUSO Comutator orb

Comutatorul orb FUSO suportă diferite aplicații, orientate integral la nevoile dumneavoastră. Poate fi adaptat la design, poate fi integrat în panoul de instrumente ca un comutator orizontal sau vertical și suportă 12 V.Priză de putere (20 Kgfm) pentru pompe conectate direct

Priza de putere FUSO

Priza de putere FUSO poate acționa o pompă conectată direct, standardizată, cu 4 șuruburi (DIN ISO 14). Priza de putere FUSO oferă baza tehnică pentru basculanta, macaraua sau autovehiculul dvs. de tractare. Se montează pe partea stângă a cutiei dvs. de viteze.Comandă motor în exteriorul cabinei

FUSO Comandă motor în exteriorul cabinei

Comanda pentru motor FUSO amplasată în exteriorul cabinei permite controlul turației motorului și al turației prizei de putere. Aceasta este responsabilă pentru controlul funcționării motorului din exteriorul cabinei.